به گزارش ایرنا، این فعال رسانه ای گفت: ایرنا اگر چه رسانه رسانه ای رسمی و منتسب به دولت ها است اما نباید از رسالت ذاتی و خبری این رسانه به عنوان یک آژانس خبری و با این پیشینه درخشان غفلت کرد و دولت و همه سازمان ها و دستگاه های اجرایی و ارکان مختلف نظام نیز باید به این وظیفه خبری ایرنا بپذیرند.
خردمند عنوان کرد: باید زمینه و بستر لازم برای نقد و انتقاد های رسانه ای ایرنا نیز فراهم شود؛ چون معتقدیم که اگر نقدی هم از سوی ایرنا متوجه دولت و نهادهای اجرایی وارکان نظام شود منطق حکم می کند این انتقاد سازنده و دلسوزانه است و بی گمان نکات و شاخص های لازم در این نقد دیده شده است.
او گفت: باید مرز بین کارمند بودن و حرفه خبرنگاری در ایرنا مشخص شود و به همان میزان که خبرگزاری جمهوری به عنوان یک رسانه دولتی و منتسب به نظام است به همان میزان هم ملزومات و شاخص های یک رسانه حرفه ای و آژانس خبری بودن و رسانه ای که می خواهد هم پا و یا فراتر از بی بی سی و یا سایر رسانه های مطرح جهانی باشد هم لحاظ شود.
ایرنا نماد اصالت رسانه ای
وی ابراز کرد: بسیاری از فعالان رسانه ای معتقدند که ایرنا نباید در فضای رسمی، دولتی و بروکراتیک بماند و این خبرگزاری به عنوان نماد و نمودی از اصالت رسانه ای در کشورمان محسوب می شود.
سرپرست روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه وبویراحمد یادآور شد: راه اندازی ایرنا ۲۴ یک ایده و رویکرد جدید در راستای پویایی و حرفه ای بودن این خبرگزاری است که ضروری است بیش از گذشته تقویت شود.
وی ابراز امیدواری کرد که ایرنا دوباره مرجعیت رسانه ای خود را احیا کند و یکی از ویژگی های بارز و شاخص این رسانه گستردگی و دایره شمولیت این خبرگزاری است .
وی با بیان اینکه ایرنا یک آرشیو تاریخی و قابلیت استناد برای طرح های پژوهشی و تحقیقاتی است گفت: خبرگزایر جمهوری اسلامی یک رسانه با قدمت، و دارای پیشینه با قدمتاست و هویت و اصالت دارد و باید نقاط مثبت و برجستگی های این رسانه تقویت شود.
اخبار ایرنا یاسوج را اینجا بخوانید.
نظر شما